چرا احساس خستگی مداوم داریم؟

به گزارش وبلاگ ساعت، اگر احساس خستگی می کنید دلایل مختلفی برای این احساس شما وجود دارد؛ ممکن است به مقدار کافی نخوابیده باشید، اما دلایل بالقوه دیگری نیز می تواند برای این احساس شما وجود داشته باشد.

چرا احساس خستگی مداوم داریم؟

مسائل روانی، مسائل هورمونی و یا رژیم غذایی از دیگر دلایل بالقوه ای هستند که می تواند با احساس خستگی ربط داشته باشند. اکنون نتایج یک مطالعه نو نشان می دهد که مصرف گوشت فرآوری شده نیز با خستگی ذهنی و جسمی مرتبط است.

محققان در این مطالعه که در مجله Nutrients منتشر شده است، 20 بزرگسال جوان را که در اواسط بیست سالگی تا اواسط سی سالگی قرار داشتند، مورد آنالیز قرار دادند و میکروبیوم روده آن ها را تجزیه و تحلیل کردند تا متوجه شوند که چگونه میکروبیوم روده آن ها با انرژی ذهنی و خستگی و انرژی فیزیکی و خستگی مرتبط است.

آن ها متوجه شدند که گوشت فرآوری شده تنها نوع غذایی است که با تغییرات در این سطوح انرژی - خستگی ذهنی و جسمی بیشتر و انرژی ذهنی و فیزیکی کمتر- مرتبط است.

علی بولانی پزشک و نویسنده این مطالعه، می گوید: متوجه شدیم افرادی که گوشت های فرآوری شده بیشتری مصرف می نمایند، به طور معمول از نظر ذهنی خسته هستند.

وی اضافه کرد: با این حال در این مطالعه یک رابطه دلیل و معلولی معین نشد. پیدا کردن یک رابطه دلیل و معلولی بسیار چالش برانگیز است. ما در این مطالعه به رابطه ای پی بردیم، اما نمی دانیم که آیا یکی موجب ابتلا به دیگری می گردد یا خیر.

بولانی ادامه داد: در نهایت به تحقیقات بیشتری احتیاج است. این یک مطالعه آزمایشی برای تشویق سایر محققان بود تا این موضوع را آنالیز نمایند و متوجه شوند که آیا رابطه مشابهی پیدا می نمایند یا خیر.

با این حال، کاهش مصرف گوشت فرآوری شده احتمالاً در هر صورت برای سلامتی مفید است. سامانتا کاستی متخصص تغذیه با تمرکز بر سلامت روان، می گوید: در حالی که مصرف هر چند وقت یکبار این خوراکی ها احتمالاً خطری ندارد، اما هنوز تحقیقاتی در خصوص اندازه ایمن مصرف گوشت تولید شده انجام نشده است.

وی گوید: اگر می خواهید هر چند وقت یک بار اندازه کمی گوشت تولید شده مصرف کنید، احتمالاً مشکل بزرگی نیست، اما نباید این خوراکی ها را در بخشی از رژیم غذایی معمولی خود قرار دهید.

هنگامی که خوراکی های بسیار فرآوری شده را با غذا های کاملا مغذی تعویض می کنید و بر مصرف خوراکی های گیاهی تاکید دارید، این کار تنوع میکروبیومی شما را بهبود بخشد، خطر ابتلا به بیماری های متعدد را کاهش داده و انرژی بیشتری به شما می دهد.

در میان سایر اثرات منفی مصرف گوشت فراروری شده بر سلامتی، این خوراکی می تواند خطر ابتلا به بیماری قلبی را افزایش دهد و حتی به طور بالقوه عمر شما را کوتاه نیز بکند.

محققان براساس نتایج یک مطالعه هشدار دادند که مصرف گوشت های فرآوری شده مانند ژامبون یا سوسیس برای چهار بار در هفته می تواند باعث تشدید علائم آسم گردد. آن ها معتقدند که نیتریت مورد استفاده برای فرآوری گوشت مانند سالامی باعث بروز التهاب در راه های هوایی می گردد که معینه آسم است.

این مطالعه بعلاوه نشان داد، افرادی که هفته ای یک بار ژامبون، سوسیس و یا سوسیس خشک مصرف می کردند، علائم آسم آن ها در عرض چهار سال، 14 درصد وخیم تر شد.

بعلاوه افرادی که هفته ای یک تا چهار بار، گوشت تولید شده مصرف می کردند، علائم آسم آن ها 20 درصد بدتر شد. براساس نتایج این مطالعه، افرادی که در طول هفته بیش از چهار بار گوشت تولید شده مصرف می کردند، علائم آسم آن ها 22 درصد بدتر شد.

منبع: فرادید

به "چرا احساس خستگی مداوم داریم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چرا احساس خستگی مداوم داریم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید