فراوری پنیر گیاهی از جلبک
به گزارش وبلاگ ساعت به نقل از دیلی میل، شرکتی در سنگاپور این پنیر گیاهی را از جلبک فراوری نموده است. جلبک به کار رفته در این فرایند نیز در حقیقت یک میکروارگانیسم فتوسنتزی است که نزدیک آب وجود دارد.

پنیرهای گیاهی متعددی در بازار وجود دارند اما محصول نو شباهت زیادی به پنیرهای سنتی دارد که مملو از ویتامین ب است و طعمی مشابه پنیر چدار دارد.
می توان محصول مذکور را به شکل ورقه ورقه برید، تست کرد یا به ساندویچ اضافه نمود.
پنیر گیاهی نو با همکاری میان شرکت Sophie s BioNutrients و مرکز Ingredion Idea Labs پیشرفته است. یوجین وانگ مدیر ارشد ا جرایی شرکت Sophie s BioNutrients می گوید: میکروجلبک یکی از مغذی ترین منابع روی زمین است. ما یک وجهه دیگر از احتمالات بی حد و حصر این ابرغذا را نشان دادیم که یک جایگزین بدون لاکتوز برای پنیار حیوانی است. پنیر فراوری شده به علت وجود میکروجلبک پروتئین بیشتری نسبت به نمونه های گیاهی دیگر دارد.
منبع: خبرگزاری مهر