طرز تهیه سالاد گل کلم و انار، ویژه شب یلدا
به گزارش وبلاگ ساعت، خبرنگارانـ سالاد ها یکی از محبوب ترین و متنوع ترین ترکیبات غذایی در سراسر دنیا هستند که بیش تر به عنوان پیش غذا سرو می شوند؛ اما خیلی از آن ها به علت ترکیباتی که دارند، می توانند به عنوان غذای اصلی نیز مورد استفاده قرار بگیرند. سالاد ها از ترکیب سبزیجات مختلف همراه با چاشنی هایی مثل سرکه، سس، نمک، فلفل، آب لیمو، آب غوره و... تشکیل می شوند که معمولاً به صورت سرد سرو می شوند و ممکن است علاوه بر سبزیجات مواد غذایی دیگری مانند تخم مرغ، حبوبات پخته، گوشت، پنیر و... نیز به آن ها اضافه گردد که در این صورت ارزش غذایی شان بیش تر می گردد و می توان آن ها را به عنوان غذای اصلی نیز میل کرد.
به گزارش وبلاگ ساعت، سالاد گل کلم و انار یکی از سالاد های زیبا و خوشمزه پاییزی است که به علت داشتن دانه های انار و گل کلم سرشار از خاصیت است و با داشتن کشمش و گردو در ترکیباتش یک وعده غذای کامل و مغذی محسوب می گردد. در این مطلب با توجه به نزدیک شدن به شب یلدا و اهمیت زیادی که میوه انار و دانه های خوش رنگ آن در فرهنگ ما دارد، طرز تهیه یک سالاد انار ویژه و خوشمزه و در عین حال زیبا برای پذیرایی در شب یلدا را با روشی بسیار آسان همراه با نکات مهم مربوط به تهیه آن با شما کاربران گرامی به اشتراک می گذاریم.
مواد لازم برای تهیه سالاد گل کلم و انار
گل کلم خرد شده: 2 لیوان
انار دانه شده: 1 لیوان
کشمش پلویی: نصف لیوان
گردو خرد شده: نصف لیوان
ساقه کرفس خرد شده: 1 لیوان
سس مایونز: 4 قاشق غذاخوری
آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به اندازه لازم
نکات مربوط به مواد اولیه
نکات مربوط به گل کلم
گل کلم یکی از سبزیجات بسیار پر خاصیت و سرشار از فیبر است که دارای انواع ویتامین های گروه c، b، k و مقادیر قابل توجهی از پتاسیم، منگنز، منیزیم و فسفر است. گل کلم سالم و تازه باید کاملا سفید باشد و لکه های سیاه روی گلم کلم نشانه کهنگی آن است. سطح گل کلم باید کاملا ترد و تازه باشد و آثار له شدگی نداشته باشد. بعلاوه برگ های گل کلم تازه باید به رنگ سبز روشن باشد. گل کلم را می توانید بدون اینکه بشویید، به مدت 5 روز در یخچال و داخل کیسه کاملا خشک و با سر باز نگهداری کنید.
نکات مربوط به سس مایونز
همواره وقتی در تهیه غذا یا سالاد سس مایونز جزو مواد اولیه است، عده ای می پرسند، آیا می گردد به جای آن از ماست استفاده کرد؟ این مسئله تا حدودی سلیقه ای است. اگر منع مصرف دارید یا اینکه به خاطر کالری بالای سس مایونز تمایلی به استفاده از آن را ندارید، می توانید ماست چکیده را جایگزین کنید؛ اما ماست معمولاً آب می اندازد؛ بنابراین توصیه می گردد برای مهمانی ها این کار را انجام ندهید.
نکات مربوط به کشمش پلویی
کشمش سرشار از پتاسیم است و از پوکی استخوان جلوگیری می نماید. کشمش ها انواع گوناگونی دارند و برای تهیه سالاد گل کلم و انار بهتر است از کشمش قرمز پلویی بهره ببرید.
طرز تهیه سالاد گل کلم و انار
1ـ ابتدا گل کلم را گل کنید و گل ها را خیلی ریز خرد کنید و داخل یک کاسه مناسب بریزید؛ سپس ساقه کرفس خرد و نگینی شده را همراه با گردوی خرد شده، کشمش پلویی و دانه انار به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
2 ـ داخل یک ظرف دیگر سس مایونز را همراه با آبلیمو و نمک و فلفل سیاه با هم مخلوط کنید و به مواد سالاد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مزه ها با هم مخلوط شوند. بهتر است سس سالاد را هنگام سرو به سالاد اضافه کنید تا سالاد شما آب نیندازد. سالاد گل کلم و انار خوشمزه شما در این مرحله آماده سرو است، نوش جان.
منبع: فرارو