صید ماهی در منابع آبی به وسیله 420صیاد کردستانی
به گزارش وبلاگ ساعت، خبرنگاران/کردستان مدیر امور شیلات و آبزیان جهاد کشاورزی کردستان از شروع صید ماهی از منابع آبی کردستان به وسیله 420 صیاد اطلاع داد.

حمید حسین پور از فعالیت 6 تعاونی صیادی در استان کردستان اطلاع داد و اظهار کرد: 420 نفر به طور ثابت در این تعاونی ها عضویت دارن و مشغول به فعالیت هستند.
وی اضافه کرد: صید ماهی به وسیله تعاونی های صیادان از نیمه دوم شهریورماه در منابع آبی استان شروع شده و پیش بینی می گردد سال جاری بیش از 6 تن ماهی صید گردد.
مدیر امور شیلات و آبزیان جهاد کشاورزی کردستان، اسم کرد: براساس برآورد صورت گرفته این تعاونی ها طی این مدت 6 هزار و 100 تن ماهی صید نموده در و بازارهای داخل یا خارج استان به فروش می رسانند.
به گزارش وبلاگ ساعت و به نقل از جهادکشاورزی استان، وی با اشاره به مسائل تعاونی صیادی در استان بیان نمود: قیمت نهاده های تعاونی هم، چون ادوات صیادی، تور، طناب، قایق و ... حداقل سه تا چهار برابر افزایش پیدا نموده است.
حسین پور گفت: مشکل زیرپوشش بیمه قرار گرفتن افراد شاغل در این تعاونی هنوز به قوت خود باقی است و این موارد می تواند موجب دلسردی صیادان گردد.
مدیر امور شیلات و آبزیان جهاد کشاورزی کردستان، با اشاره به اینکه صیادان می توانند طبق قوانین مربوطه از دریاچه پشت سدها ماهی صید نمایند، یادآور شد: در ابتدای سال اقدام به رهاسازی بچه ماهی درمنابع آبی می گردد و صیادان در نیمه دوم سال اقدام به صید آن ها می نمایند.
منبع: خبرگزاری ایسنا