طرز تهیه تارت حلوا ؛ دسری خوشمزه و مجلسی

به گزارش وبلاگ ساعت، حلوا یکی از انواع دسر های ایرانیه. اگه قصد دارید در سفره های خود از این دسر بهره ببرید، می تونید اون رو به صورت تارت هم سرو کنید. تارت حلوا علاوه بر اینکه زیباترین نحوه سرو حلواست، طعم خوبی هم داره.

طرز تهیه تارت حلوا ؛ دسری خوشمزه و مجلسی

مواد لازم

250 گرم آرد سفید

60 گرم کره

3 قاشق سوپ خوری ماست

1 عدد زرده تخم مرغ

کمی نمک

کمی پسته و بادام

دستور تهیه

کره رو مدتی قبل از آغاز کار از یخچال بیرون می ذاریم تا کمی نرم بشه. آرد رو با نمک و کره تکه تکه شده نرم توی کاسه ای ریخته و با نوک انگشت مخلوط می کنیم. (نباید خمیر رو ورز بدیم، چون به روغن میافته).

ماست و زرده تخم مرغ رو هم کم کم اضافه نموده و به مخلوط کردن با دست ادامه میدیم، در حدی که خمیر به دست نچسبه. خمیر آماده رو نیم ساعت در ظرف در بسته در یخچال قرار میدیم تا استراحت کنه.

بعد از این مدت، خمیر رو از یخچال درآورده، روی سطح صاف و آردپاشی شده ای با وردنه باز می کنیم تا به قطر نیم سانتی متر برسه، بعد خمیر رو قالب زده و در ظرف مخصوص تارت های یک نفره قرار میدیم و با نوک چنگال خمیر رو سوراخ سوراخ می کنیم تا خمیر در حین پخت پف نکنه.

فر رو با درجه حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم می کنیم. قالب ها رو روی پنجره فر، طبقه وسط می گذاریم و به مدت 20 دقیقه صبر می کنیم تا نون تارت آماده بشه. بعد از این مدت فر رو خاموش نموده و قالب ها رو درمیاریم و می ذاریم خنک بشن.

نون ها بعد از خنک شدن به راحتی از قالب جدا میشن. حلوای آماده شده رو با قیف داخل نون ها پر نموده و با خلال های پسته و بادام تزئین می کنیم

منبع: گردشبان

به "طرز تهیه تارت حلوا ؛ دسری خوشمزه و مجلسی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه تارت حلوا ؛ دسری خوشمزه و مجلسی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید