ادویه غذا زیاد شد چکار کنیم؟ سوالی که برای هر شخصی که به طور مرتب یا به تازگی آشپزی می نماید ممکن است پیش بیاید. آیا تا به حال زمانی که مشتاقانه منتظر خوردن غذای مورد علاقه تان بوده اید با مشکل زیادبودن ادویه غذا روبرو و متوجه شده اید از ادویه زیادی در...
دلمه کلم یکی از انواع خوشمزه دلمه بوده و می توان با استفاده از این غذا به سفره خود رنگ و لعاب بیشتری داد. برای درست کردن دلمه کلم، مراحلی شبیه به دیگر طرز تهیه انواع دلمه در پیش روی دارید. کلم یکی از سبزیجات پرخاصیت است و استفاده از آن در طرز تهیه دلمه کلم...
چطور یک میلک شیک گلابی خوشمزه در خانه با کیفیت کافی شاپ ها درست کنیم؟ گلابی های سالم و رسیده، برترین گزینه برای درست کردن میلک شیک گلابی به عنوان دسر یا میان وعده تابستان هستند. در این مقاله از در طرز تهیه میلک شیک گلابی را به شما آموزش خواهیم داد.
خامه از جمله خوشمزه ترین لبنیات است. جالب است بدانید این خوراکی خوشمزه چه تاثیر فوق العاده ای روی زیبایی شما دارد.
خبرنگارانـ سالاد ها یکی از محبوب ترین و متنوع ترین ترکیبات غذایی در سراسر دنیا هستند که بیش تر به عنوان پیش غذا سرو می شوند؛ اما خیلی از آن ها به علت ترکیباتی که دارند، می توانند به عنوان غذای اصلی نیز مورد استفاده قرار بگیرند. سالاد ها از ترکیب سبزیجات...
اگر دوست دارید تا دستور غذاهای کره ای مانند دامپلینگ یا مندوی کره ای را امتحان کنید احتمالا یکی از چالش هایی که شما را از این تصمیم منصرف می نماید پیدا نکردن خمیر دامپلینگ آماده است. در این دستور می خواهیم روش آماده سازی خمیر دامپلینگ خانگی یا خمیر مندوی...
پسماندهای غذایی یکی از بزرگترین معضلات دنیای امروز ما است. درصد بالایی از مواد غذایی هر سال بدون اینکه به درستی مصرف گردد، کاملا به هدر می رود. با رعایت بعضی نکات موقع آشپزی و خانه داری، می توانیم پسماندهای غذایی را به حداقل یا حتی به صفر برسانیم. در ادامه...
ولی اگر می خواهید با فرهنگ و آداب و رسوم واقعی مردم محلی کیش آشنا شوید، ضروری است تا غذاهای سنتی جزیره کیش را امتحان کنید که در خبرنگاران برای شما شرح داده ایم. غذاهای سنتی کیش نمادی از موقعیت جغرافیایی و ساحلی این جزیره است. از یک طرف بیشتر این غذاها...
در ایران مرغ به صورت های مختلفی طعم دار می شود و هر ناحیه و منطقه ای بر اساس ذائقه خود آن را طعم دار می کنند. در این دستور پخت مرغ را به روش روس ها طبخ می کنیم و یک طعم تازه را امتحان می کنیم.
کوکی نوعی میان وعده یا دسر است که به طور معمول کوچک و تخت بوده و طعم شیرینی دارد. این شیرینی خوشمزه حاوی آرد، شکر و روغن یا کره است. مواد تشکیل دهنده برخی از کوکی ها ممکن است شامل مواد دیگری مانند کشمش، جو دوسر، شکلات چیپسی، آجیل و غیره باشند. با توجه به...
ناگت مرغ از زمان پیدایش تا به امروز به بخشی از منظره آشپزی در دنیا تبدیل شده است. خوردن تکه های سرخ شده مرغ به یکی از تفریحات محبوب مردم پیر و جوان تبدیل شده و می توان آن ها را تقریباً در هر رستورانی کنار سس های دیپ سفارش داد. این ترکیب می تواند هر اشتهایی...
در مجموعه غذای ملل، با دستور پخت یکی از غذاهای دنیا به آن کشور سفر می کنیم. امروز با طرز تهیه شیرینی لذیذ و مشهور ماکارون، به فرانسه در قاره سرسبز اروپا سفر خواهیم کرد.
ویدئویی از آموزش مرحله به مرحله تهیه سوهان خانگی در منزل قابل مشاهده است.
نان سوخاری یکی از فرآورده های حاصل از گندم است و از رطوبت کمتری برخوردار است. به همین دلیل می توان بمدت طولانی تری از آن نگهداری کرد. اصلی ترین مواد بکار رفته در این نوع نان آرد گندم، روغن، شکر و خمیر مایه است. پخت این نان دارای یکسری فرمول خاص است و استفاده...
میوه خرمالو از فواید و خواص فوق العاده ای برخوردار است و برای سلامتی بسیار مفید است، از خواص خرمالو می توان به کاهش وزن، کنترل فشار خون، سلامت قلب و درمان یبوست اشاره نمود.
به گزارش خبرنگاران؛ مسائل مالی و همه گیری بیماری کووید19 بسیاری از تولیدها را زمین گیر نموده است، ناشران یکی از گروه هایی هستند که مسائل زیادی بر سر راه دارند تا بتوانند کتابی را چاپ نمایند و بعد از چاپ، مسائل جدیدی آغاز می گردد، زیرا با افزایش قیمت مواد...
از مهم ترین خواص مریم گلی می توان به تقویت حافظه و تقویت سیستم ایمنی بدن اشاره نمود. در این مقاله، پس از معرفی گیاه مریم گلی، نگاه عمیق تری به فواید آن برای سلامت بدن می اندازیم و انواع مریم گلی، نحوه استفاده از آن و عوارض جانبی مصرف بیش ازحد و نادرست...
خبرگزاری تسنیم/ براساس آخرین خبرهای بدست آمده، توریسم غذایی راهکاری مغفول در توسعه گردشگری است.
حلوا یکی از انواع دسر های ایرانیه. اگه قصد دارید در سفره های خود از این دسر بهره ببرید، می تونید اون رو به صورت تارت هم سرو کنید. تارت حلوا علاوه بر اینکه زیباترین نحوه سرو حلواست، طعم خوبی هم داره.
ونوشک پلو (پلوی بنه یا پسته کوهی) از غذاهای محلی استان کرمانشاه با عطر و طعمی منحصر به فرد بوده که علاوه بر خوشمزگی از خواص درمانی بالایی برخوردار است.