آشپزی

توریسم غذایی راهکاری مغفول در توسعه گردشگری است

خبرگزاری تسنیم/ براساس آخرین خبرهای بدست آمده، توریسم غذایی راهکاری مغفول در توسعه گردشگری است.

29 مرداد 1400

طرز تهیه تارت حلوا ؛ دسری خوشمزه و مجلسی

حلوا یکی از انواع دسر های ایرانیه. اگه قصد دارید در سفره های خود از این دسر بهره ببرید، می تونید اون رو به صورت تارت هم سرو کنید. تارت حلوا علاوه بر اینکه زیباترین نحوه سرو حلواست، طعم خوبی هم داره.

23 تیر 1400

طرز تهیه ونوشک پلو با طعمی بی نظیر و عالی

ونوشک پلو (پلوی بنه یا پسته کوهی) از غذاهای محلی استان کرمانشاه با عطر و طعمی منحصر به فرد بوده که علاوه بر خوشمزگی از خواص درمانی بالایی برخوردار است.

17 تیر 1400

طرز تهیه خورش مرغ و قارچ خوشمزه و خوش طعم

این خورش خوشمزه را می توانید به عنون یک خورش مجلسی جایگزین خورش های تکراری در مجالس و مهمانی ها کنید.

27 بهمن 1399

طرز تهیه لیمو شکری با طعمی بی نظیر

لیمو شکری یکی از انواع خوراکی های خوشمزه و سنتی ایرانی است که معمولا در کنار چای سرو می گردد،

12 دی 1399

طرز تهیه شکلات کاراملی، مخصوص عید نوروز

اگر می خواهید با شکلات های خانگی و منحصر به فردی که خودتان درست می کنید از مهمان های نوروزی تان پذیرایی کنید، حتما این شکلات را امتحان کنید.

30 آذر 1399

آیا گیاهخواری ابتلا به کووید-19 را کاهش می دهد؟

گرایش به سمت رژیم های گیاه خواری طی سال های اخیر فرایند فزاینده ای داشته است. بسکمک از افراد به دلیل این که ادعا شده رژیم غذایی گیاهی به فرد کمک می کند زندگی طولانی تری داشته باشد، از مصرف گوشت و ماهی صرف نظر می کنند.

18 آذر 1399

رولت اسفناج؛ رولتی لذیذ و خاص

اسفناج جزو معدود سبزی هایی است که دارای دنیایی از فواید و خواص فوق العاده برای سلامتی بدن می باشد.

8 آذر 1399

آش کلم برگ تبریزی

آش کلم برگ سفید یکی از خوشمزه ترین آش های ایرانی است که شما را با معجزه های غذاهای ایرانی رو به رو می کند.

29 آبان 1399

ایده هایی برای جدا کردن آشپزخانه از پذیرایی

برای جدا کردن فضاهای مختلف می توان ایده های متفاوتی را به کار برد؛ از یک میز گرفته تا ایجاد تفاوت میان کفپوش ها، می توان روش های متفاوتی را برای این منظور مورد استفاده قرار داد.

15 آبان 1399

طرز تهیه پودر چیلی؛ چاشنی تند و پرطرفدار

پودر چیلی یکی از ادویه های مکزیکی است که به خاطر نزدیک بودن با ذائقه ما ایرانی ها در بسیاری از غذا هایمان کاربرد دارد.

25 اردیبهشت 1399