طرز تهیه ماکارون؛ شیرینی رنگارنگ فرانسوی

به گزارش وبلاگ ساعت، در مجموعه غذای ملل، با دستور پخت یکی از غذاهای دنیا به آن کشور سفر می کنیم. امروز با طرز تهیه شیرینی لذیذ و مشهور ماکارون، به فرانسه در قاره سرسبز اروپا سفر خواهیم کرد.

طرز تهیه ماکارون؛ شیرینی رنگارنگ فرانسوی

دوست دارید غذایی نو و بین المللی را تجربه کنید؟ از غذاهای همیشگی خسته شده اید؟ نگران نباشید، به آشپزخانه بروید و وسایل خود را آماده کنید. آشپزی یکی از برترین و انرژی بخش ترین فعالیت هایی است که می توان در فضای امن خانه انجام داد. آشپز درون خود را بیدار کنید و غذایی متفاوت و لذیذ برای خود و اعضای خانواده بپزید تا روزی مملو از هیجان و عطر و طعم سفر به یکی از نقاط جهان را رقم بزنید.

وبلاگ ساعتقصد دارد هر روز با انتشار یک دستور پخت از جهان متنوع غذاهای بین المللی، شما را راهی سفری به سراسر قاره ها کند. امروز قرار است به کشور فرانسه سفر کنیم و شیرینی ماکارون (macarons) را بپزیم؛ شیرینی لذیذی که به فرانسوی بودن مشهور است؛ اما ریشه های اصلی آن به کشور ایتالیا برمی گردد. ماکارون، متشکل از دو کوکی صاف است که بین آن ها با خامه یا مربا پر می گردد و یکی از لذیذترین دسرهایی است که می توان در اروپا مزه کرد.

ماکارون چیست؟

ماکارون با طعمی لذیذ و دلچسب، یک شیرینی خارق العاده است که قطعا با خوردن یک عدد از آن ها راضی نخواهید شد. این شیرینی در اصل با سفیده تخم مرغ و شکر درست می گردد و از دیگر مواد تشکیل دهنده آن می توان به پودر بادام یا بادام زمینی و رنگ های خوراکی مجاز اشاره نمود.

داخل ماکارون را معمولا با شکلات سفید، خامه یا مربا پر می نمایند. این شیرینی به راحتی در دهان آب می گردد و دارای تنوع بسیاری است. نسخه سنتی ماکارون، طعم تمشک کوهی و شکلات دارد و به همین منظور ما دستور پخت این نوع ماکارون را در این مقاله به شما ارائه خواهیم کرد. طعم های گل های مختلف، قهوه، کاپوچینو و توت فرنگی نیز از دیگر انواع محبوب این شیرینی به شمار می آیند.

مواد لازم

برای ماکارون ها

  • 1 لیوان یا 225 گرم سفیده تخم مرغ (حدود 8 عدد تخم مرغ) برای دور اول
  • 3 لیوان یا 590 گرم شکر بسیار ریز
  • سه چهارم لیوان یا 205 گرم سفیده تخم مرغ (حدود 7 عدد تخم مرغ) برای دور دوم
  • چهار و نیم لیوان یا 530 گرم شکر قنادی
  • پنج و نیم لیوان یا 530 گرم آرد بادام مرغوب
  • 1 قاشق چای خوری یا 5 گرم نمک

برای مربای تمشک

  • 4 لیوان یا 555 گرم تمشک تازه یا یخ زده
  • دو سوم لیوان یا 130 گرم شکر سفید
  • نیم قاشق چای خوری یا 2 گرم نمک
  • 1 قاشق غذاخوری و 2 قاشق چای خوری (23 گرم) آب لیموی تازه

دستور پخت

برای ماکارون ها

1. سفیده تخم مرغ های دور اول را در یک همزن برقی بریزید و روی سرعت میانه تنظیم کنید.

2. پس از 30 ثانیه، زمانی که کف روی تخم مرغ ها شکل گرفت، شکر را کم کم به آن اضافه کنید.

3. هم زدن را ادامه دهید تا زمانی که سفیده و شکر کاملا پف کند و خامه ای گردد و با برگرداندن ظرف، نریزد.

4. شکر قنادی و آرد بادام را در یک کاسه جدا الک نموده و مخلوط کنید. نمک را نیز به آن بیفزایید.

5. سفیده تخم مرغ های دور دوم را به آرامی به مواد خشک اضافه کنید و با همزن، هم بزنید.

6. زمانی که استیف پیک ها در کاسه دوم شکل گرفتند، یک سوم سفیده های هم زده دور اول را به مواد خشک و سفیده های دور دوم همزده اضافه کنید و به آرامی، با استفاده از یک قاشق هم بزنید تا پف سفیده ها نخوابد. سپس یک سوم بعدی سفیده های دور اول را اضافه کنید و آرام هم بزنید و در نهایت یک سوم آخر را به ظرف بیفزایید.

7. ترکیب مواد را داخل یک قیف بزرگ بریزید و آن ها را به شکل دایره های کوچک با قطر 4 سانتی متر دربیاورید و روی کاغذ مخصوص شیرینی پزی قرار دهید.

8. 45 دقیقه آن ها را به حال خود رها کنید.

9. فر را در دمای 325 درجه فارنهایت یا 160 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا کمی گرم گردد. سینی ماکارون ها را در فر قرار دهید و دمای فر را تا 315 درجه فارنهایت یا 155 درجه سانتی گراد کم کنید. آن ها را به مدت 9 تا 10 دقیقه بپزید.

برای مربای تمشک

1. همه مواد لازم را باهم ترکیب کنید و در یک قابلمه بریزید و روی شعله کم بپزید.

2. فرآیند پختن، حدود 3 ساعت به طول می انجامد. در حین پخت، گاهی تمشک ها را هم بزنید.

3. با گوشتکوب برقی، مربا رو به شکل مارمالاد دربیاورید.

برای سرو

مربای تمشک را داخل قیف ریخته و در مرکز یک کوکی ماکارون بریزید. یک کوکی ماکارون دیگر را روی مربا فشار دهید تا دو کوکی کاملا به هم بچسبند.

ویدیو

دانلود ویدیو 720p | 360p

طعم ماکارون های رنگارنگ

ماکارون های همسان، با دقت در سینی سرو چیده شده اند و به نظر می رسد که یک دستگاه پرس، آن ها را به این شکل درآورده است، اما پخت این لقمه های خوشمزه و لذیذ، آن قدر که فکرش را می کنید هم سخت نیست.

قنادها در طبخ ماکارون، اختیار تام دارند؛ آن ها می توانند با استفاده از پایه آرد بادام، تخم مرغ، شکر و رنگ های متنوع رنگین کمانی، هر شاهکاری را که می خواهند، خلق نمایند. در فرانسه، گاهی ماکارون ها را با شکلات و گاهی با سس موسلین متشکل از خامه و تخم مرغ پر می نمایند.

ماکارون، ترکیبی باشکوه و وسوسه نماینده از مربای تمشک شیرین و پایه مرینگ متشکل از سفیده تخم مرغ و شکر همزده نرم و غلیظ است. یک یا چند ماکارون بردارید و خود را در حال گشت و گذار در یکی از بلوارهای پاریس، با نور محو کلیسای سکره کر دو مون مارتر (Sacre Coeur de Montmartre) در عصرگاهی دلپذیر تصور کنید.

آیا تا به امروز پیروز شده اید غذاهای بین المللی ارائه شده در مجموعه 50 غذای خوشمزه جهان را طبخ کنید؟ شما می توانید نظرات خود را برای ما و دیگر خوانندگان وبلاگ ساعت بنویسید یا از غذاهای خود عکس بگیرید و با تگ کردن وبلاگ ساعت در اینستاگرام (mykojar[email protected])، تصاویر خود را با ما به اشتراک بگذارید.

منبع: کجارو / lonelyplanet

به "طرز تهیه ماکارون؛ شیرینی رنگارنگ فرانسوی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ماکارون؛ شیرینی رنگارنگ فرانسوی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید