طرز تهیه کوکی ، خوشمزه ترین کوکی ها

به گزارش وبلاگ ساعت، کوکی نوعی میان وعده یا دسر است که به طور معمول کوچک و تخت بوده و طعم شیرینی دارد. این شیرینی خوشمزه حاوی آرد، شکر و روغن یا کره است. مواد تشکیل دهنده برخی از کوکی ها ممکن است شامل مواد دیگری مانند کشمش، جو دوسر، شکلات چیپسی، آجیل و غیره باشند. با توجه به تنوع روش های تهیه و پخت این شیرینی، پخت انواع کوکی برای شب عید می تواند بهترین و خوشمزه ترین گزینه جهت خوش آمدگویی و پذیرایی از میهمانان باشد.

طرز تهیه کوکی ، خوشمزه ترین کوکی ها

اعتقاد بر این است که قدمت کوکی به ایران قرن 7 میلادی (یکی از اولین کشورهایی که به کشت نیشکر پرداخت) بازمی شود و در نتیجه فتح اسپانیا از طریق مسلمانان، به تدریج در اروپا توسعه پیدا کرد. با توجه به محبوبیت جهانی کوکی و تنوع شکل و طعم این نوع شیرینی ، قصد داریم طرز تهیه چند مدل کوکی برای شب عید را به شما آموزش دهیم تا امسال با کوکی های تازه و خوشمزه خانگی به استقبال بهار بروید.

چند مدل کوکی برای شب عید

در اینجا روش تهیه و پخت چهار مدل از بهترین کوکی ها را برایتان شرح خواهیم داد.

کوکی رد ولوت
  • آرد همه منظوره: 2 پیمانه
  • جوش شیرین: ½ قاشق چای خوری
  • نمک: ½ قاشق چای خوری
  • شکلات تلخ: 28 گرم (خرد شده)
  • کره: ½ پیمانه (نرم)
  • شکر قهوه ای: ⅔ پیمانه
  • شکر: ⅓ پیمانه
  • تخم مرغ تازه: 1 عدد (بزرگ)
  • رنگ خوراکی قرمز: 1 قاشق غذاخوری
  • خامه ترش: ¾ پیمانه
  • شکلات چیپسی: 1 پیمانه (اختیاری)
فراستینگ پنیر خامه ای
  • کره: ¼ پیمانه (نرم شده)
  • پنیر خامه ای: 115 گرم (داخل دمای اتاق)
  • عصاره وانیل: ½ قاشق چای خوری
  • شکر قنادی: 2 پیمانه

طرز تهیه:

  1. فر را در دمای 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتی گراد) گرم کنید و قفسه را در موقعیت میانی قرار دهید. سینی های پخت را چرب کنید یا داخل آن ها کاغذ روغنی بچینید. آرد، جوش شیرین و نمک را با هم الک کنید.
  2. قطعات شکلات را به صورت تکه تکه خرد کنید و در یک ظرف مخصوص و داخل مایکروویو قرار دهید. مایکروویو را روی حرارت بالا قرار دهید تا شکلات ذوب شود (حدود 90 ثانیه). شکلات را هم بزنید تا یکدست شوند. شکلات های ذوب شده را کنار بگذارید تا خنک شوند.
  3. در یک کاسه بزرگ، 1/2 فنجان کره، شکر قهوه ای و شکر سفید را بزنید تا سبک و نرم شوند. تخم مرغ را اضافه کنید و دوبار هم بزنید تا مواد یکدست شوند. رنگ خوراکی قرمز و شکلات را داخل مواد ریخته و به مدت تقریبا 30 ثانیه هم بزنید. سپس، نیمی از مواد خشک الک شده را اضافه کنید، هم بزنید تا خوب ترکیب شوند. خامه ترش و مواد خشک به جای مانده را اضافه و مخلوط کنید. در مرحله بعد شکلات چیپسی را داخل مواد بریزید. خمیر را با استفاده از یک قاشق غذاخوری و با فاصله 5 سانت از یکدیگر روی ورق های پختی که از قبل آماده کردید، بریزید.
  4. هر بار یک سینی را در فر از قبل گرم شده قرار دهید و کوکی ها را به مدت حدوداً 9 دقیقه بپزید. قبل از بیرون آوردن کوکی ها، اجازه دهید به مدت 5 دقیقه خنک شوند.
  5. برای فراستینگ پنیر خامه ای، 1/4 پیمانه کره، پنیر خامه ای، و وانیل را بزنید تا یکدست شوند. سپس، پودر قند را اضافه کنید و هم بزنید تا زمانی که فراستینگ به قوام مورد نظر برسد.
کوکی بادام زمینی
  • کره بادام زمینی: 1 پیمانه
  • کره: ½ پیمانه (نرم شده)
  • شکر: ½ پیمانه
  • شکر قهوه ای: ½ پیمانه
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • شیر: 3 قاشق غذاخوری
  • عصاره وانیل: 1 قاشق چای خوری
  • آرد همه منظوره: 1 و ¼ پیمانه
  • بیکینگ پودر: ¾ قاشق چای خوری
  • نمک: ¼ قاشق چای خوری

طرز تهیه:

  1. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتی گراد) گرم کنید.
  2. در یک کاسه بزرگ کره بادام زمینی، کره، شکر سفید و شکر قهوه ای را خوب با هم مخلوط شوند. تخم مرغ، شیر و وانیل را هم زمان اضافه کنید. آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم ترکیب کنید و به مخلوط کره بادام زمینی اضافه نمایید. چند قاشق غذاخوری از خمیر را به صورت گلوله در آورید. کوکی ها را با فاصله 2 اینچ روی ورق های سینی مخصوص فر که از قبل با کاغذ روغنی پوشیده شده قرار ندهید. روی هر کدام از گلوله ها را یک بار یا دو بار با چنگال فشار دهید.
  3. به مدت 8 تا 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده یا تا زمانی که لبه های کوکی کمی برشته شوند، آن ها را بپزید.
کوکی اوت میل
  • کره: 1 پیمانه (نرم شده)
  • شکر: 1 پیمانه
  • شکر قهوه ای: 1 پیمانه
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • عصاره وانیل: 1 قاشق چای خوری
  • آرد همه منظوره: 2 پیمانه
  • جوش شیرین: 1 قاشق چای خوری
  • نمک: 1 قاشق چای خوری
  • دارچین: 1 و ½ قاشق چای خوری
  • جو پرک: 3 پیمانه

طرز تهیه:

  1. جهت تهیه این کوکی برای شب عید ابتدا در یک کاسه میانه کره، شکر سفید و شکر قهوه ای را مخلوط کنید. تخم مرغ ها را هم زمان اضافه کنید، سپس وانیل را داخل مواد بریزید. آرد، جوش شیرین، نمک و دارچین را به ترکیب اضافه کرده و هم بزنید. در این مرحله، جو دو سر را به مواد اضافه کنید. روی مواد را بپوشانید و حداقل یک ساعت خمیر را داخل یخچال قرار دهید.
  2. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتی گراد) گرم کنید. سینی های فر را چرب کنید. خمیر را به شکل گلوله هایی به میزان گردو در بیاورید و به فاصله 5 سانت از یکدیگر روی سینی های فر قرار دهید. هر کدام از کوکی ها را با یک چنگال بزرگ آغشته به شکر صاف کنید.
  3. به مدت 8 تا 10 دقیقه کوکی ها را در فر از قبل گرم شده بپزید. قبل از انتقال آن ها به توری، اجازه دهید کلوچه ها به مدت 5 دقیقه روی سینی پخت خنک شوند.
کوکی شکلات چیپسی
  • آرد همه منظوره: 2 پیمانه
  • جوش شیرین: ½ قاشق چای خوری
  • نمک: ½ قاشق چای خوری
  • کره: ¾ پیمانه (آب شده)
  • شکر قهوه ای: 1 پیمانه
  • شکر: ½ پیمانه
  • عصاره وانیل: 1 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • زرده تخم مرغ: 1 عدد
  • شکلات چیپسی: 2 پیمانه

طرز تهیه:

  1. فر را با دمای 325 درجه فارنهایت (165 درجه سانتی گراد) گرم کنید. سینی فر را چرب کنید و یا داخل آن کاغذ روغنی بچینید.
  2. آرد، جوش شیرین و نمک را با هم الک کنید. کنار بگذارید.
  3. در یک کاسه میانه کره ذوب شده، شکر قهوه ای و شکر سفید را با هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. وانیل، تخم مرغ و زرده تخم مرغ را اضافه کنید و تا زمانی که بافت آن ها سبک و خامه ای شود، هم بزنید. مواد الک شده را مخلوط کنید. شکلات چیپسی را اضافه کنید و آرام هم بزنید. خمیر کوکی را با استفاده از قاشق روی سینی فر قرار دهید. فاصله کوکی ها باید حدود 7 سانت باشد.
  4. به مدت 15 تا 17 دقیقه در فر از قبل گرم شده یا تا زمانی که لبه ها کمی برشته شوند، آن را بپزید. قبل از خارج کردن کوکی ها، اجازه دهید کاملا خنک شوند.
کوکی مربا
  • کره: 1 پیمانه (نرم شده)
  • آرد همه منظوره: 2 و ½ پیمانه
  • شکر: ½ پیمانه
  • شکر قهوه ای: ½ پیمانه
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • بیکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری
  • عصاره وانیل: 1 قاشق چای خوری
  • مربا: ¼ پیمانه (نوع مربا اختیاری)
  • پودر قند: ⅓ پیمانه

طرز تهیه:

  1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتی گراد) گرم کنید. سینی های پخت را چرب کنید.
  2. کره را با شکر سفید و شکر قهوه ای مخلوط کنید. تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید.
  3. آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید. مخلوط آرد را به مخلوط کره اضافه کرده و خوب با هم ترکیب کنید.
  4. خمیر را به شکل گلوله های 2.5 سانتی درآورید و روی صفحه پخت آماده قرار دهید. در هر کوکی یک تورفتگی ایجاد کرده و با مربا پر کنید. کوکی ها را در دمای 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتی گراد) به مدت 12 تا 15 دقیقه بپزید. پس از پخت بگذارید کاملا خنک شوند، سپس کمی پودر قند روی آن بپاشید.

اگر طرفدار کیک و کلوچه هایی مانند کیک و کلوچه نادری هستید میتوانید با راهنمایی این مقاله، انواع خوشمزه آنرا در خانه تهیه کنید.

منبع: اسنپ مارکت

به "طرز تهیه کوکی ، خوشمزه ترین کوکی ها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کوکی ، خوشمزه ترین کوکی ها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید