طرز تهیه شکلات کاراملی، مخصوص عید نوروز

به گزارش وبلاگ ساعت، اگر می خواهید با شکلات های خانگی و منحصر به فردی که خودتان درست می کنید از مهمان های نوروزی تان پذیرایی کنید، حتما این شکلات را امتحان کنید.

طرز تهیه شکلات کاراملی، مخصوص عید نوروز

این شکلات 4 -3 روز در یخچال و ظرف دربسته قابل نگهداری است.

مواد لازم:

کیک (می توانید خودتان درست کنید یا از کیکهای آماده ای که در سوپرها هستند بهره ببرید)

شکلات تخته ای ترجیحا قهوه ای (شیری)

دلی کارامل (موجود در لوازم قنادی ها)

طرز تهیه:

ابتدا کیک را ورقه ای برش می دهیم (تقریبا 4 میلی متر) بعد بوسیله قالبی که با دهانه قالب شکلاتمان یکی باشه ، برش می دهیم (می توان از در بطری استفاده کرد).

شکلات را به روش بن ماری آب نموده و داخل قالب مورد نظر می ریزیم .

بعد قالب را روی یک کاغذ روغنی بر می گردانیم تا شکلات های اضافی بریزه و فقط یک لایه از شکلات ، جداره قالب را بپوشاند.

قالب را بمدت 10 دقیقه داخل یخچال قرار دهید .

نکته: این شکلات های اضافی را از کاغذ روغنی جمع نموده و مجددا می توانید مصرف کنید .

دلی کارامل را داخل قیف ریخته و بعد در داخل قالب شکلات می ریزیم .

دلی را تا اندازه ای بریزید که تقریبا 4-3 میلیمتر پایین تر از سطح قالب باشد چون قرار است رویش کیک بگذاریم .

در آخر برشهای کیکمان را رویش می گذاریم و قالب را بمدت 20 دقیقه به فریزر راهنمایی می کنیم .

بعد از اینکه قالب را از فریزر در آوردید ، شکلات ها را از آن جدا کنید و نگذارید وقفه بیفتد.

می توانید کمی از دلی کارامل را داخل حفره شکلات بریزید البته در این صورت ماندگاری شکلات یک روز خواهد شد .

گردآوری: گروه هفت گنج

منبع: بهار سایت

منبع: هفت گنج

به "طرز تهیه شکلات کاراملی، مخصوص عید نوروز" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شکلات کاراملی، مخصوص عید نوروز"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید