چند راز خوشمزه تر شدن ته چین زعفرانی

به گزارش وبلاگ ساعت، امیدواریم این فوت وفن های ساده، باعث گردد بتوانید یک ته چین زعفرانی عالی بپزید.

چند راز خوشمزه تر شدن ته چین زعفرانی

بعضی از نکات کلیدی برای پخت ته چین مرغ را آورده ایم و امیدواریم این فوت وفن های ساده و کاربردی، باعث گردد بتوانید یک ته چین زعفرانی عالی بپزید.

1. ماست ته چین هر چه غلیظ و ترش تر باشد، مایه بهتری به شما می دهد.

2. اگر ماست چکیده ترش ندارید، کافی است یک یا دو ساعت قبل از آغاز پخت، ماست معمولی را داخل یک لیوان بریزید و بیرون از یخچال قرار دهید.

3. برای این که خلال بادام و پسته طعم بهتری داشته باشد، می توانید آن را از شب قبل در کمی آب، گلاب و شکر نم کنید.

4. برای دم برنج بهتر است از آب سرد یا چند تکه یخ بهره ببرید که دانه های برنج، کشیده تر و تردتر گردد.

5. اگرچه می توانید بعد از آب پز و ریش کردن مرغ، آن را تفت بدهید، اما مراقب باشید بافت گوشت مرغ سفت نگردد.

6. اگر ته چین مرغ با ته دیگ برشته تر می خواهید، ترجیحا از ظروف کم ارتفاع تر مثل ماهی تابه بهره ببرید.

چند راز خوشمزه تر شدن ته چین زعفرانی

7. می توانید با اضافه کردن مواد مختلف ته چین های متفاوتی مانند ته چین مرغ، ته چین بادمجان و قارچ، ته چین گوشت و بادمجان، ته چین قالبی، ته چین مرغ و بادمجان داشته باشید.

8. برای طبخ این ته چین راه های دیگری هم هست مثلا ته چین ساده در پلوپز به راحتی می پزد. یا اگر دوست دارید از فر بهره ببرید باید ته چین ساده در فر به مدت یک ساعت در 170 درجه سانتی گراد بماند.

9. طعم خوش و دل انگیز ته چین ساده به نسبت ماست، زعفران و تخم مرغ آن بستگی دارد. اگر نسبت ماست و تخم مرغ رعایت نگردد ته چین کیفیت مناسبی نخواهد داشت. تخم مرغ باعث می گردد برنج شکل یکپارچه ای به خود بگیرد و ماست در ته چین بوی بد تخم مرغ را می گیرد؛ با این حال ته چین ساده بدون ماست هم تهیه می گردد. اما اگر ته چین خوش عطری می خواهید پخت ته چین بدون ماست اصلا توصیه نمی گردد.

منبع: بهترین ها

منبع: فرارو

به "چند راز خوشمزه تر شدن ته چین زعفرانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چند راز خوشمزه تر شدن ته چین زعفرانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید